A titok nyitja az alapoknál kezdődik. Sose lesz szépen és tartósa rúzsozott ajkad, ha nem ápolod. Nem kell ezer és ezer csodaszert beszerezned, elég a fogkeféd meg hidratáló krémed. Hetente érdemes radírozni, akárcsak a bőrödet, de ne a jól bevált készítménnyel, hanem a fogkeféddel. Nedves sörtével dörzsöld át alaposan az ajkaidat, amíg kicsit meg nem duzzad és ki nem pirosodik! Ezután csak kend fel rá a hidratáló krémedet! Érdemes ezt este csinálni, hogy éjszaka tudjon regenerálódni a terület.
Ha rúzsozásra adod a fejed, mindig használj ajakápoló balzsamot! Fontos, hogy ne szőlőzsírokat, mert azok csak egy réteget képeznek a szádon, de nem ápolják azt belülről.
A rúzs tartóssága három rétegnek köszönhető. Miután a balzsamot kicsit beszívta a szád, vidd fel az első réteget. A felesleget itasd fel egy zsepivel! Jöhet a második réteg, majd ismét egy cuppantás a zsepire! A harmadik réteg fogja megadni a rúzs valódi színét.
Az egész procedúra alatt csak egy dologra kell vigyáznod: maradj az ajkaid vonalában! Nincs is annál borzalmasabb, mikor valaki túlrúzsozza a száját, hogy „csábosabb” és teltebb ajkai legyenek! Ez inkább ciki…
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése