2011. május 4., szerda

Smink tavaszi románchoz


Akár első randira, akár évfordulóra készülődsz, vagy egyszerűen csak divatos akarsz lenni, válogass a 2011-es tavaszi romantikus trendek közül!

Első lépésként tisztítsd meg az arcodat. A romantikus smink alapja, hogy jól fedjen az alapozó. Ehhez pedig a tiszta bőr elengedhetetlen.
Az alapozót egyenletesen vidd fel a homlokodra, majd a halántékod irányából az arcodra. Ne sajnáld a szemedre, az orrodra és az álladra se!
Egy kevés krémes pirosítót vigyél fel az arccsontodra! A széleket alaposan dolgozd el, nehogy éles csíkban érjen véget. Nyugodtan kenj egy keveset a halántékod felé is, ettől lesz igazán szép az összhatás.
Szemszínre nem nagyon van szükséged, de ha szeretnéd, halvány rózsaszínt vagy bézst válassz! A szempilla göndörítése és a spirálozás viszont elengedhetetlen. Kerüld a csomósítást, próbáld megtartani a természetes hatást!
Ajkaidra szájfényt vagy matt rúzst használj, de ne erős színek közül válassz. Ha mégis ragaszkodsz egy élénk, erős árnyalathoz, akkor ne közvetlenül a rúzs stiftről kend a szádra a rúzst, hanem az ujjaddal! Ettől lesz érzéki…

Ízelítőnek íme pár változat, amikből válogathatsz egy fontos pillanatra, de akár a hétköznapokra is!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése