2010. október 15., péntek

7 ruhadarab, amivel felfrissítheted az őszt!

'A divat változik, a stílus marad.' - mondta 'Coco' Chanel. És milyen igaza van! De stílusodat is érdemes frissíteni a szezon legjobb darabjaival.

1. Szőrme mellény
Nem kell hozzá más, csak a kedvenc farmered és egy pulcsi. Még kis indiánnak is érezheted magadat! :) Ha a derekadra teszel egy közepes vastagságú övet, még az alakodat is megmutatja!


2. Szőrme sál
Ha nem szőrme mellény, akkor szőrme sál! Igazán meleg, és nem csak elegáns ruhákhoz párosíthatod. A hétköznapokban stílusossá varázsol!


3. Khaki a muki
Ha idén a military irányzat jött be, akkor mindenképpen szerezz magadnak khaki színű nadrágot és inget! Fontos kitétel: ha divatos akarsz maradni, ne vedd fel együtt!

4. Kámzsasál
Igen, még egy sál. A szezon újdonsága a kámzsasál. Nincs se eleje se vége, körbeér, és sokféle anyagból készülhet: lehet kötött vagy varrt. A színessel bohókássá teheted a ruhádat, a fekete eleganciát sugároz.


5. Leopárd
Továbbra is tartja magát a leopárd minta. Hordhatod kiegészítőként vagy óriás méretekben. Egyszerre sikkes és lezser, így bármihez használhatod!



6. Nyomott minták
Nyáron nagy sikere volt a nyomott mintás anyagoknak. Nem is kell mélyre süllyesztened a szekrényedben ezeket: őszre ugyanolyan divatos maradt!

7. Az a bizonyos '50-es
Az A-vonalú körszoknyák és a szűk felsőrészek. Amit akkoriban Dior megalkotott (new look), ismét divat. Csupa nőiesség és báj, főleg a lógó ülepek jellegtelensége után.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése