2010. október 19., kedd

Csupa csizma

Mint minden télen, idén is a csizma kapja a fő szerepet, de nem úgy, mit az utóbbi években. Nem csak magas és lapos sarkak között válogathatunk; bármelyik stílusirányzat mellett döntünk, megtaláljuk a hozzá illő csizmácskát.

A military kedvelői találnak olyan darabokat, amik a férfias vonalak mellé kihangsúlyozzák a nőiességet. Vagyis magas sarkú és ultra szexi. Emellett lehet fűzős, cipzáras, bokáig vagy térd fölé érő. A legfontosabb, hogy ellensúlyozza a katonás jelleget.


A 70-es évek stílusában a szőrmemellény jelent meg a szezon kedvenc darabjaként. Lábbelikben szintén visszaköszön a szőrme. Tollakkal és szőrökkel díszített magassarkú bokacsizmákat vagy telitalpú kisködmönre emlékeztető kandúr csizmákat találunk.

A kifinomultság és nőiesség jellemzi az 50-es évek ’new look’ formavilágát, ami idén ősszel-télin ismét visszaköszön. A legfontosabb, hogy visszafogottságot tükrözzön teljes megjelenésünk, így a lábunkon hordott csizma is egyszerű, letisztult legyen. Díszítésnek maximum egy-egy masni jelenhet meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése