2010. október 31., vasárnap

Legyél eredeti Halloweenkor! Lady Gaga és a pin up lét…

Itthon Mindenszentek, Amerikában Haloween. Itthon családi környezet, Amerikában buli. Habár kezd ez a tendencia megváltozni, és a fiatalok már itt is bulizni mennek. Az amerikai ünneplés a világhatalmi marketing miatt mindenhol elterjedt: jelmezben és partyban.


Hogy milyen szerepet öltünk magunkra, az csak az egyéniségünktől függ. A Halloween lényege a rémisztgetés, de a divat itt is fontos szerepet játszik a 21. században.


Ha ezt a pár ismérvet vegyíteni szeretnéd, öltözz Lady Gagának. Még ha nem is tudsz egy Armani vagy Alexander McQueen kreációt szerezni, akkor sincs semmi baj. Főként eg szőke parókára, temérdek festékre és egy kis kézügyességre lesz szükséged. Ihletet pedig bármelyik Gaga-megjelenésből szerezhetsz!


Amennyiben szeretnél ennél egy kicsit stílusosabb és mégse hétköznapi lenni, válaszd a pin up girl életmódot estére. Ehhez sem kell sok minden: dögös vörös körmök és ajkak, igéző tekintet. Plusz az elmaradhatatlan jelmez, ami akár egy csipkés szatén hálóing is lehet. Arra azonban figyelj, hogy a pin up és a kurvás megjelenés nem ugyanaz!



Amikor kész vagy, már csak egy mondatot kell szexin begyakorolni: „Csokit vagy csalok!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése