2010. október 22., péntek

Vörös hajúaknak ad tanácsot a Chanel sminkmestere!

„Van valami bíztató abban, ha vörös hajú nő visel meggy vagy rózsaszín rúzst, és még a bőre is hamvas”, mondta Rachel Goodwin a Chanel sminkmestere. A hamvas bőrt még lágyabbá varázsolja a vörös haj, így az arcon nagyobb hangsúlyt kap a rúzs, ami valódi női szépséget sugároz.

(Emma Stone)

A szép bőr nélkül senkinek nem áll jól a rúzs vagy a vörös haj. A folyékony alapozóra bronz színű pirosítót ajánl Goodwin: ezzel átmenetet képezhetünk a világos bőr és a vörös haj kontrasztja között.

(Isla Fisher)

Az igéző szemek enyhe hangsúlyozása majdhogynem kötelező a vöröseknek. A macskás szemekhez tusvonalra és a szem színét kiemelő festékre van szükség. A klasszikus árnyalatok és vonalak az 50-es nő alakját idézi elénk: valahol Dita Von Teese és a Mad Men hölgyi között. „A sötétebb színek sötétebbé, a világos színek világosabbá varázsolják az egész arcot.”

(Christina Hendricks)

A fekete szempillaspirál számukra ugyanolyan fontos, mint a rúzs, ettől lesz csak igazán igéző a tekintet. És mint minden sminknél, itt is figyelni kell az egyensúlyra: vagy a szemeket vagy az ajkaidat hangsúlyozd!

(Amy Adams)

1 megjegyzés:

  1. Nekem is vörös a hajam (vöröses-szőke), eredeti és vééééégre megtaláltam a tökéletes piros rúzst! Boldogság ^^ Ezért keltette fel a figyelmem ez a cikk :)

    VálaszTörlés