2011. augusztus 3., szerda

Csillagszerelem

Amerikában és Európa nyugati felében új őrületnek igyekeznek megfelelni a lányok és a nők, a hírességek és a hétköznapi emberek is. Hirtelen mindenki tengericsillagot visel, de kizárólag a karjukon.

A trendet az egyik legsikeresebb sorozat, a Gossip Girl Selenája indította el, amikor az egyik részben, az őt alakító Blake Lively-re egy tengericsillagot formázó karkötőt tettek a jelmeztervezők. Az elegáns és feltűnő kiegészítő egy csapásra mindenhol megjelent: hírességek ugyanúgy viselni kezdték, mint a rajongók, és még mindig nem unják.


Olyannyira nem, hogy egyéb herkentyűk is előkerültek a tengerből. Például az amerikai Harper’s Bazaar júniusi-júliusi dupla számában a gyémántokkal kirakott smaragdzöld szemű kis rákok, amiket kitűzőnek lehet használni, és alig kerülnek 9 895 dollárba.
Igaz ennél a tengericsillag sokkal jobb árban van, és bárki megrendelheti a tengerentúlról, egészen pontosan a Anthropolgie webshopjából alig 198 dollárért, vagyis 38 ezer forintért.
A rajongás valószínűleg nyár végéig fog tartani, de azt kell mondanom, hogy ez egy olyan darabja lehet ruhatárunknak, ami jellegzetessé teheti bármilyen viseletünket. Legyen szó eleganciáról vagy lazaságról.






2 megjegyzés:

  1. Huh, bevallom, én már bevásároltam az állatos ékszerekből... realisztikus gyík karperec, polipcsáp gyűrű... de ez a csillag is nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól hangzik a polipcsáp gyűrű... :)

    VálaszTörlés