2011. augusztus 7., vasárnap

Louis Vuitton fashionshow 2011 ősz tél

A márka egyediségre való törekvése ebben a showban is megjelent. Nem is vitathatjuk, hogy a 40-es évek hangulatát visszaidéző lift, a liftes fiúk és a kockás padlózat újszerűnek számít a divatbemutatók történetében. Arról nem is beszélve, hogy milyen jól illik az egész miliő a ruhákhoz, táskákhoz és cipőkhöz.
A bemutató végig élvezhető, habár ezt egy kicsit beárnyékolja a zene, ami első hallásra nagyon jó választásnak tűnik, ám a 7-8. percnél kezd egy kissé idegesítővé válni.


Nem ejtettünk szót még arról, hogy a hibát alig lehet észrevenni a negyed óra alatt a modellek munkájában. Meseszépen lépkednek ezekben a gyönyörű lábbelikben. Nincsenek látványos, időbeli csúszások, hanyatt esések. A Louis Vuitton presztízsét pedig az emeli még inkább magasra, hogy minden modell csupán egy szettet visel a bemutató alatt.

Végezetül pedig Kate Moss libben be az óriási térbe égő cigarettával, amit lelkesen fogyaszt végig. Érdekes választás, hogy a fő modellt, nem a bemutató elején vonultatják fel, hanem a bemutató végén, és ez is azt mutatja, hogy a divatház designere, Marc Jacobs mindig valami újat hoz az LV számára. Emellett pedig tartják a régi elveket: Louis Vuitton = luxus és elegancia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése