2011. augusztus 4., csütörtök

Lovely black…

A divatszínek minden szezonban változnak, de van, ami örök marad. Lehet trendi a rózsaszín idén vagy jövőre a sárga, a feketére bármikor számíthatunk.


Egyesek szerint gyászos szín, mások szerint ez mutatja meg leginkább igazi énjüket. A divat és a stílus szempontjából viszont egészen mást jelent. Az igazi, hamisítatlan és soha nem változó eleganciát. Minden helyzetben sikkes; gondoljunk csak a kis feketére (LBD)!

Ősszel és télen, a borongós és zimankós időben többször kerülhet kezünkbe, hiszen pillanatnyi kedvünket is tökéletesen tudja szimbolizálni.
Azonban ne feledjük el, hogy nem mindegy, milyen ruhákat is öltünk magunkra. A szorosan testhez simuló, extranőies darabok az eleganciát és szigorúságot fejezik ki, ettől függetlenül egy kis rafinériával könnyedén játszhatunk a különböző típusú darabokkal.

És arról még nem is tettünk említést, hogy a fekete mindenhez remekül illik. Vagy talán épp fordítva! A feketéhez minden remekül illik! Színes kiegészítők, táskák, kendők, övek, cipők, smink és manikűr…, amit csak el tudunk képzelni.
Érdemes kísérletezni vele, mert könnyen érhetnek minket meglepetések, amiket aztán tartósan alkalmazni fogunk a hétköznapokban.
Példának pedig álljon még itt pár street fashion kép a világ minden tájáról, sztárokról és hétköznapi emberekről…

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése