2010. november 10., szerda

A csókos ajkak titka

A rúzs ismét divatba jött! Még a kifutók modelljei is natúr szemekkel, de tűzvörös ajkakkal vonultak végig new york-i, párizsi és londoni divathéten. És hogyan lesz tartós?




A titok nyitja az alapoknál kezdődik. Sose lesz szépen és tartósa rúzsozott ajkad, ha nem ápolod. Nem kell ezer és ezer csodaszert beszerezned, elég a fogkeféd meg hidratáló krémed. Hetente érdemes radírozni, akárcsak a bőrödet, de ne a jól bevált készítménnyel, hanem a fogkeféddel. Nedves sörtével dörzsöld át alaposan az ajkaidat, amíg kicsit meg nem duzzad és ki nem pirosodik! Ezután csak kend fel rá a hidratáló krémedet! Érdemes ezt este csinálni, hogy éjszaka tudjon regenerálódni a terület.


Ha rúzsozásra adod a fejed, mindig használj ajakápoló balzsamot! Fontos, hogy ne szőlőzsírokat, mert azok csak egy réteget képeznek a szádon, de nem ápolják azt belülről.


A rúzs tartóssága három rétegnek köszönhető. Miután a balzsamot kicsit beszívta a szád, vidd fel az első réteget. A felesleget itasd fel egy zsepivel! Jöhet a második réteg, majd ismét egy cuppantás a zsepire! A harmadik réteg fogja megadni a rúzs valódi színét.


Az egész procedúra alatt csak egy dologra kell vigyáznod: maradj az ajkaid vonalában! Nincs is annál borzalmasabb, mikor valaki túlrúzsozza a száját, hogy „csábosabb” és teltebb ajkai legyenek! Ez inkább ciki…



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése