2010. november 8., hétfő

Handmade

Ha már megvan a saját stílusod, és jól érzed magad benne, akkor nem akarsz megválni tőle. Ilyenkor fordul elő, hogy hiába keresel ezt-azt, semmibe se szeretsz bele. Erre is van megoldás! :)


A hand made ruhák és kiegészítők mindig is jelen voltak a divatban hol antidivatként, hogy egy irányzat sajátjaként. De a stílusosságnál is ugyanúgy lehet használni, csak egy kis kreativitásra és ötletességre van szükséged. Az eredeti és saját cuccod, ami nem jön veled szembe az utcán, dicséreteket viszont kivívsz vele, minden örömmel felér. Ezt senki nem tagadhatja.


Amint belépsz egy hobbibolt ajtaján, ezer meg ezer ötlet jön veled szembe. Ékszer tartozékoktól kezdve a tartós ruhafestékekig mindent megtalálsz. Saját magad készítheted el a legújabb divat szerint ruháidat! Lehet, hogy egy varrónőre is szükséged lesz, ha nem tudsz varrni. De még így is olcsóbban meg tudsz varratni egy kabátot, ami egy menő tervező idei kollekciójában szerepel. Arról nem is beszélve, hogy csak a saját képzeleted szabhat határt! Például flitterekből és gyöngyökből készíthetsz díszítést egy egyszerű fehér pólóra. Ha ügyes vagy, akkor a heti kedvenc Lanvin for H&M maxi pólót is el tudod magadnak készíteni.


És a legújabb őrület a festett bőrcipő. Választhatsz most divatos magas sarkú fűzős bakancsot, és szerezz be egy kevés bőrfestéket! A képen látható bakancsot könnyen és gyorsan megcsinálhatod magad is. Egyedi lesz! :)


Ami a kiegészítőket illeti, szintén sok dolgot próbálhatsz ki. Swarowski kristályok, tollak, ezüstgyurma és gyöngyök…


Kell ennél több, hogy megvalósítsd magadat?!


Pár ötlet, ami otthon is elkészíthető saját ízlésed szerint:

  • Festett bőrcipő
  • Swarowski ékszerek
  • Kötött kámzsasál
  • Mintás és kivarrott pólók
  • Ékszerek, kiegészítők tollakból, gyöngyökből
  • Átalakított táska

(Karácsonyi ajándéknak sem utolsók!)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése