2010. december 27., hétfő

Házibuli vs. szórakozóhely!


A fiatalság általában stílusosan, egy hatalmas bulival búcsúztatja az óévet. Egy pohár pezsgő a kézben, hangos visszaszámlálás és tűzijáték. De ezt mind egy házibuliban, vagy egy jól leszervezett szórakozóhelyen tegyük? Erre kerestük a választ!



Mind a két buliformának megvannak a maga előnyei és hátrányai is. Egy házibuliban gyakran ismerjük a többi vendéget, a házigazdát és emiatt, belsőségesebb és lazább lehet az este. De persze egy kis létszámú házibuli nem tud akkora hangulatot teremteni, mint egy nagyobb, szinte extatikus parti. Ráadásul az italok a házibuliban fogyó eszközök és azt hiszem, ezen az estén nem talál senki nyitva boltot.



Egy szórakozóhelyen eltöltött szilveszter éj sokba kerülhet, mivel nem csak a fogyasztásunkat kell ilyenkor kifizetni, hanem gyakran a magas belépődíjat is. És arra se árt gondolnunk, hogyan jutunk haza. Ezzel szemben a buli nagysága, a sokaság érdekesebbé teheti a bulit. Az italfogyasztásra pedig fel vannak készülve.



Bárhogyan is döntünk végül, a lényeg, hogy maradjuk vidámnk, és ne essünk át a ló túloldalára. És ha a szórakozóhelyet választjuk, nagyon figyeljünk italainkra, mert a „divatos” partidrogok veszélyesek. Ruhánk pedig legyen stílusos, és sugározza, hogy ez az ünnep örömünnep!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése