2010. december 6., hétfő

Karácsonyi frizurák 2010

A ruhák és a smink területén igyekszünk segíteni a karácsonyi stressz elkerülésében, de arra gondoltunk, hogy talán pár frizura ötletnek is hasznát veszitek. A következő sorozatban 2010-es frizuratrendeket alapul véve mutatunk be pár karácsonyi hajkoronát.



Romantikus fonat


Ki ne szeretne a szeretet ünnepén romantikus hangulatban ringatózni? Egy lágy esésű ruha, egy finom smink, na meg egy érzelmes frizura kell hozzá.


A fonatok elkészítése nem vesz igénybe sok időt, ha gyakorlott az ember. Ellenkező esetben azonban több próbálkozás is bukással végződhet. Az a legjobb, ha gyakorolsz előtte, amennyiben ezt a hajat szeretnéd elkészíteni az egyik karácsonyi alkalomra!


Elkészítés:


Frissen mosott hajadra tegyél egy kevés waxot. Ettől tartósabb lesz a „koronád”. Válaszd el oldalt a hajadat, majd azon az oldalon kezd a fonást, ahol kevesebb maradt. Ahogy a képen is látod, egészen az alsó hajtöveknél fond végig a hajadat. Amikor elérsz a közepéig, gumizd össze vagy tűzd meg, hogy ne csússzon szét. A másik oldalon is fond be a hajadat ugyanúgy, mint az előbbiekben. Arra figyelj, hogy a két fonat ne érjen össze, hanem maradjon közötte egy akkora tincs, mint a két fonat vastagsága! Így ismét van három tincsed, amit fonhatsz. Arra az oldalra hozd, ahova több hajad esett az elválasztás után! A végét gumizd össze vagy átlátszó, vagy a hajad színével nagyjából megegyező színű hajgumival.


Végezetül tegyél rá egy kevés hajlakkot, hogy tökéletesen tartsa magát!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése