2010. december 21., kedd

Karácsonyi sminktippek 2010


Dior – A barokkos egyszerűség



Akárcsak a Chanelt, ezt is mindenki ismeri. Az ötvenes években kitalált new look stílust Dior vezette be a divatba, és a divatház ma is tartja magát akkori elveihez. A nemes egyszerűség emeli piedesztálra minden kollekcióját.



Aztán a többi luxusmárkához hasonlóan megjelent a Dior parfüm- és dekorkozmetikai ága is. Az idei karácsonyi kollekciójuk a hangsúlyos egyszerűség jegyében fogant. A természetes színek mellett a fekete, a fehér és a lila kapja a legnagyobb hangsúlyt a sminkeknél, és az arany és a bordó a körömlakkoknál.



A kampányfotó sminkje se bonyolult, inkább csak energikus és feltűnő. Mondhatni barokkosan túltelített, hiszen erős szemek mellé erősen rúzsozott, bár lágyabb színű rúzst ajánlanak a ház sminkmesterei. Lássuk, hogyan készítheted el te is!



Elkészítés





Mint eddig, most is az arc tisztításával és tökéletes alapozásával kell indítanod. Ha egy megvan, akkor készíts kéz közelbe egy fényes bézs, egy fényes középbarna és egy fényes fekete szemhéjpúdert. A szem belső zugától kifelé haladva tedd fel a színeket, a világostól a legsötétebbig. A forma alakításánál azt nézd, hogy mi áll jól. Nem feltétlenül a macskás szem lesz előnyös, meglehet, hogy a kerek forma emeli majd ki szemed szépségét. A pillák spirálozásánál ne sajnáld a festéket! A csomózást kerüld el, de a drámaibb tekintetért bátran használhatsz pillagöndörítőt.


Pirosításnál az orcára helyezd a hangsúlyt, használj lilás árnyalatú púdert, hogy hamvas bőrt varázsolj magadnak!

Rúzsból is egy lilás árnyalat fogja leginkább kiemelni a téli hidegben tündöklő arcot. És ha még egy kevés szájfényt is teszel rá, kívánatos is leszel!



Jó sminkelést!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése