2010. december 15., szerda

Karácsonyi sminktippek 2010

Lancôme – A fekete, a fehér és a vörös



Egészen egyedi kollekcióval rukkolt elő a Lancôme. Idei karácsonyi termékeit L'Wren Scott (stylist, ruhatervező és modell) neve alatt dobták piacra. Olyan sztárok ruháit állítja össze, mint Nicole Kidman és Sarah Jessica Parker.



Az ihletet a dögös, nagyvárosi nő adhatta: mindegyik termékről süt az érzékiség.

A fekete, a fehér és az ezüst két árnyalatában pompázó szemhéjpúder paletta az ünnep hangulatát ugyan kevésbé adja vissza, viszont az érzelmeknek és buja gondolatoknak egyértelműen teret enged. A vörös rúzsról pedig mindannyian tudjuk, hogy csábításra termett.



Elkészítése:


Akárcsak eddig, most is a tisztítással és az alapozással indíts! Ha ez megvan, akkor készíts elő egy fehér, egy ezüst és egy fekete szemhéjpúdert. A csábítás első lépése, hogy varázsolj magadnak vadmacska tekintetet. Belülről kifelé haladva tedd fel a fehér, az ezüst, végül a fekete púdert. A formát próbáld ívessé és kecsessé tenni! Nem könnyű feladat, ellenben nem is lehetetlen. Ha fent sikerült, akkor alul már nem is okozhat problémát. A még érzékibb tekintetért belül húzd ki a szemedet fekete szemceruzával! Végül spirálozd ki pilláidat egy dúsító hosszító szempillaspirállal.


Arcodra elég egy kevés pirosító is: nem a hamvasságot akarod kihangsúlyozni, ha ezt a sminket választod. Ajkaidra viszont annál inkább több időt kell fordítanod. A vörös rúzs kizárólag tökéletes mivoltában éri el azt a csábos, nőcis hatást. Amint egy kis porszem csúszik a gépezetbe, oda varázslatos jelentése! Még az alapozás előtt kend be ajkaidat ápoló balzsammal, hogy mire a szádat fested, ápolt és kívánatos legyen. A tartós rúzs titka három rétegből áll: az első réteg felvitele után a felesleget itasd fel egy papírzsepivel. A második réteg rúzs után is használj zsebkendőt! A harmadik, egyben fényt adó réteget már nem kell itatnod. Mindvégig ügyelj a precizitásra, mert ha egyszer elrontod, elölről kell kezdened mindent!


Jó sminkelést!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése