2010. december 22., szerda

Karácsonyi frizurák 2010


Variációk kiengedett hajra



A lágyan omló hajzuhatag egyszerre romantikus és elegáns, ami abszolút illik a karácsony hangulatához. Arcformádtól és ruhádtól függően választhatsz a göndör, a hullámos és az egyenes közül. Az se baj, ha félhosszú hajad van!



A göndör haj mindig is a meghitt romantikát hangsúlyozta. De ennek is vannak klasszikus és modern változatai. Katherine és Katy ugyan hasonló stílusú hajat választott, már ami a formákat illeti, a színek mégis teljesen mássá teszik őket. Ha elég bátor vagy hozzá, fess be színezővel egy-két tincsedet valamilyen élénk, a hajadtól elütő színre. Csak arra vigyázz, hogy az eleganciát megtartsd. Az emo nem divat karácsonykor…


Ha szeretnél divatos is maradni, akkor neked a hajpánt való. Az 50-es években előszeretettel viseltek a nők hajráfot, és a képen látható módon készítették el hajukat. Egy kis tupír, egy kis hullám a hajvégekre, és már kész is.


De használhatsz hajvasalót is! Az egyenes haj inkább a modern eleganciát hirdeti a romantikus helyett. A fiatalos fél frufru és a teljesen egységes esés egyaránt jó ötlet egy karácsonyi partihoz.













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése