2010. december 20., hétfő

Zenedivat


A tegnapi nappal véget értek a tehetségkutató műsorok az idei esztendőre. Valaki nagy örömére és valaki nagy bánatára. Azt viszont mindenképpen elkönyvelhetjük, hogy a divat, a ruhák mind a két rivális műsorban sokat hozzátettek az előadásokhoz.


A Megasztár idén indította el az ötödik szériáját, de ebben az évben egy társműsor a Divatkreátor is helyet kapott mellette. Ennek az volt a célja, hogy fiatal divattervezők készíthessék az énekversenyben indulók fellépő ruháit, úgy, hogy közben maguk is versenyeznek egymással.


Érdekes kreációkat láthattunk a vadtól egészen az unalmasig. Gyakori volt, hogy egy-egy darabot a tervező maga varrt meg.

Ezzel szemben a Magyarországon idén debütáló X-faktor maradt az általában jól bevált módszereknél, és stylistok segítették a versenyzőket.


Ha összehasonlítjuk a két látványt, nem sok különbséget kapunk, sőt egy alkalommal tökéletes egyezést is. Ugyanis az x-faktoros Vastag Csabán és a megasztáros Kökény Attilán ugyanolyan öltöny volt. Nem tudjuk mennyire figyelték egymást a két műsor divat szakemberei, de ez óriási baki.



A tehetségkutatók sok időt és energiát fordítottak arra, hogy a versenyzőik a mai divat és formavilág szerint legyenek felöltözve. Volt pár telitalálat, de vizuális tragédia is sokszor kapott helyet. A látványvilágon sokat dobott a styling, de vajon a Tv2-nek megérte a külön műsor elindítása, amikor nem jutott előrébb riválisánál?













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése