2010. december 10., péntek

Karácsonyi sminktippek 2010


Chanel
A tél bazsarózsája



A Chanel divatházat nem kell bemutatni. Aki egy kicsit is érdeklődik a divat iránt, az tudja, hogy mit adott ’Coco’ a XX. századnak és a nőknek. És éppen az általa képviselt visszafogott, ám ámulatba ejtő nőre akar emlékeztetni minket a divatház karácsonyi sminkkollekciója.

A hamvas színek a téli pírtól izzó orcákra, a hidegtől fáradttá vált szemekre, de egyben a sejtelmességre és a természetes vágyra is felhívják a figyelmünket.


Hölgyeim! Ragyogásra fel!



Elkészítése:



A kampányképen az eleganciát látjuk kis pimaszsággal megfűszerezve. A körmök színe egyszerre fiatalos és huncut, és a rúzs is csintalanságra szólít fel. A szemek azonban nem! Épp az ellenkezőjét hirdetik. Tele komolysággal és szenvedéllyel. A füstös barna azonban nem áll mindenkinek jól! Esetenként szomorúvá teszik a ragyogó szempárt.


A tisztítás és az alapozás után a szemet vegyük elsőként célba. Fényesen csillogó mandulaszínű szemhéjpúdert vigyünk fel mindkét szemünk mozgó részére. Egy sötétebb, mondjuk mogyoróbarna árnyalattal pedig satírozzunk egy keveset a szem külső zugába. Ezután ragadjunk fekete szemceruzát, és bátran húzzuk ki vele az alsó szempilláid tövét. A „dögösebb” hatás eléréséhez belül is használhatjuk. Dobjunk rá egy kis szempillaspirált (feketét), és már kész is.


Az arc pirosítása nagyon szembetűnő ennél a sminknél, ezért alapozásnál törekedjünk a tökéletességre. A rózsaszín pirosítót az arccsontra vigyük fel a halántéktól kezdve.

Rúzs helyett használjunk a körömlakkal hasonló árnyalatú rózsás szájfényt. Ezt menet közben, az autóban ülve is könnyen felkenhetjük!


Jó sminkelést!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése